Рівно рік минув з Дня звільнення Київщини від російських загарбників

Лише за місяць окупації, військові рф завдали страшних збитків Бучанській громаді, зокрема й КП «Бучасервіс».

 

Розстріляні й спалені авто, пошкоджена техніка, знищені комунікації та майно. Вистояли ми тільки завдяки героїчним зусиллям ЗСУ, тероборони і цивільних бучанців. Сотні за це заплатили своїми життями.

 

Серед них і головний енергетик нашого КП «Бучасервіс» Олександр Дядюра. На початку березня він виїхав на виклик – мав забезпечити безперебійну роботу мобільного зв'язку та інтернету в місті. Проте неподалік від вишки мобільного зв'язку його захопили російські військові. Окупанти завезли Олександра на підконтрольну їм територію міста Ірпінь, де допитували, катували, а потім холоднокровно розстріляли.

 

Окрім Олександра Дядюри, попри постійну загрозу фізичного знищення, в місті під час окупації залишилися ще п’ятеро працівників КП «Бучасервіс». Це наш керівник Сергій Мостіпака, головний інженер Олександр Дзюба, начальник ритуальної служби Сергій Капличний, слюсар-сантехнік Гаврило Бахов та водій аварійної служби Микола Коваленко, який ледве не загинув у першою бою.

 

Завдяки їм, а також нелюдським зусиллям добровольців, тероборони, ЗСУ — ми вистояли. І ми не скорилися. Сьогодні ми згадуємо кожного, хто загинув у цій страшній війні. Вічна їм пам’ять і шана. 

 

Ми продовжуємо працювати задля нашої спільної Перемоги.